Teljes bérköltség kezelése a Crosssec Norma segítségével

Crosssec Solutions - 2019.05.06. 9:06:15

crosssec-norma-frissites

Csapatunk folyamatosan dolgozik a Crosssec Norma funkcióinak bővítésén, és az alkalmazás fejlesztésén. Örömmel számolunk be a legújabb frissítési csomagról, amellyel nem csak az alkalmazás stabilitását növeltük, de számos új funkcióval is bővült a szoftver.

A frissítésről

A Crosssec Norma új funkciócsomagja 2 főbb területen segít a vállalkozásoknak: 

Ügyfeleink már a teljes bérköltséget nyilván tudják tartani a Normában, hiszen a bérezési formán és a besorolási béren felül már a különböző adókedvezményeket és munkáltatói kedvezményeket, valamint juttatásokat is kezeli a szoftver.

crosssec-norma-szocho

Teljes bérköltség nyilvántartása

A teljes bérköltség nyilvántartásának köszönhetően a cégvezetők jelentős segítséget és hasznos információkat nyerhetnek a Norma adatbázisából, ugyanis a személyi jellegű ráfordításokat nem csupán havi szinten, hanem igény szerint havi, fél- vagy egy éves időtávban, de akár tetszőleges, egyedileg megszabott időintervallumban is lekérdezheti.

Jelenleg támogatott dolgozói adókedvezmények

  • Családi adókedvezmény
  • Első házasok kedvezménye
  • Súlyos fogyatékosság után járó adókedvezmény

Jelenleg támogatott munkáltatói adókedvezmények

  • Utazási költségtámogatás
  • Szociális hozzájárulás kedvezmények
  • Bértámogatás

Juttatások

A juttatások funkció segítségével a tárgyhavi és korábbi prémium, a mozgóbér, a munkába járás költségtérítése és az egyéb költségtérítési összegek is rögzíthetők a dolgozók adatlapján.

Prémium

Az új frissítési csomag segítségével a Norma felületén lehetőség van a prémium előre történő paraméterezésére:

crosssec-norma-premium

Megadható, hogy mikor és milyen feltételek mentén (például: milyen mérföldkövenként) mekkora tervezett összeg fizethető ki a dolgozó számára, majd ezek teljesítése szerint a megfelelő jogkörrel rendelkező felhasználók elbírálhatják a dolgozóhoz tervezett tárgyhavi prémiumösszeget.

Cafeteria

A Normában historikus adatok esetén a 2018-as, idei adatok rögzítésekor pedig már az új, 2019-es cafeteria szabályoknak megfelelő módon tölthetők fel a cafeteria juttatások.

A leggyakrabban alkalmazott Széchenyi Pihenőkártya 3 alszámlája mellett az egyéb jövedelemként adózó, valamint egyes meghatározott juttatások is elérhetők és rögzíthetők.

A könnyebb használat érdekében a cafeteria összegének megadása történhet bruttó, vagy nettó formában is.

Ügyféltámogatás

A funkciófrissítéssel egyidőben természetesen a Crosssec Norma felhasználói kézikönyve is követte a változtatásokat, valamint az új funkciókhoz oktató- és bemutatóvideókat tettünk elérhetővé a Crosssec Solutions YouTube csatornáján.

Amennyiben felkeltette érdeklődését a fenti összefoglalónk, próbálja ki az ingyenes próbaverziót! A Crosssec Norma teljes verziója regisztrációt követően 14 napig ingyenesen használható.

Ha kérdése lenne a szoftverrel kapcsolatban, kérjük vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal a termék honlapján: https://norma.crosssec.com

Norma kipróbálása Regisztráció

Rovatok: Kiemelt- Teljesítménybér- Norma- Bérszámfejtés

Előző cikk

10 tanács a kamerarendszert üzemeltető vállalkozások részére

Következő cikk

Két újabb magyar GDPR bírság érkezett – 1. rész

0 Comments

hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Hírlevelünkben sok olyan hasznos információval találkozhat, amely elengedhetetlenek egy vállalkozás szabályos és gördülékeny működéséhez.

Ahhoz, hogy fel tudjon iratkozni a hírlevelünkre, kérjük a megcsillagozott jelölőnégyzet segítségével jelezze, hogy tudomásul veszi, hogy a Crosssec Solutions Kft. a hírlevél küldéséhez kapcsolódó adatkezelési tájékoztató szerint kezeli az adatait, és időnként hírlevelet küld az Ön számára. Köszönjük.

Legfrissebb cikkek