Teljes bérköltség kezelése a Crosssec Norma segítségével

Crosssec Solutions - 2019.05.06. 9:06:15

crosssec-norma-frissites

Csapatunk folyamatosan dolgozik a Crosssec Norma funkcióinak bővítésén, és az alkalmazás fejlesztésén. Örömmel számolunk be a legújabb frissítési csomagról, amellyel nem csak az alkalmazás stabilitását növeltük, de számos új funkcióval is bővült a szoftver.

A frissítésről

A Crosssec Norma új funkciócsomagja 2 főbb területen segít a vállalkozásoknak: 

Ügyfeleink már a teljes bérköltséget nyilván tudják tartani a Normában, hiszen a bérezési formán és a besorolási béren felül már a különböző adókedvezményeket és munkáltatói kedvezményeket, valamint juttatásokat is kezeli a szoftver.

crosssec-norma-szocho

Teljes bérköltség nyilvántartása

A teljes bérköltség nyilvántartásának köszönhetően a cégvezetők jelentős segítséget és hasznos információkat nyerhetnek a Norma adatbázisából, ugyanis a személyi jellegű ráfordításokat nem csupán havi szinten, hanem igény szerint havi, fél- vagy egy éves időtávban, de akár tetszőleges, egyedileg megszabott időintervallumban is lekérdezheti.

Jelenleg támogatott dolgozói adókedvezmények

  • Családi adókedvezmény
  • Első házasok kedvezménye
  • Súlyos fogyatékosság után járó adókedvezmény

Jelenleg támogatott munkáltatói adókedvezmények

  • Utazási költségtámogatás
  • Szociális hozzájárulás kedvezmények
  • Bértámogatás

Juttatások

A juttatások funkció segítségével a tárgyhavi és korábbi prémium, a mozgóbér, a munkába járás költségtérítése és az egyéb költségtérítési összegek is rögzíthetők a dolgozók adatlapján.

Prémium

Az új frissítési csomag segítségével a Norma felületén lehetőség van a prémium előre történő paraméterezésére:

crosssec-norma-premium

Megadható, hogy mikor és milyen feltételek mentén (például: milyen mérföldkövenként) mekkora tervezett összeg fizethető ki a dolgozó számára, majd ezek teljesítése szerint a megfelelő jogkörrel rendelkező felhasználók elbírálhatják a dolgozóhoz tervezett tárgyhavi prémiumösszeget.

Cafeteria

A Normában historikus adatok esetén a 2018-as, idei adatok rögzítésekor pedig már az új, 2019-es cafeteria szabályoknak megfelelő módon tölthetők fel a cafeteria juttatások.

A leggyakrabban alkalmazott Széchenyi Pihenőkártya 3 alszámlája mellett az egyéb jövedelemként adózó, valamint egyes meghatározott juttatások is elérhetők és rögzíthetők.

A könnyebb használat érdekében a cafeteria összegének megadása történhet bruttó, vagy nettó formában is.

Ügyféltámogatás

A funkciófrissítéssel egyidőben természetesen a Crosssec Norma felhasználói kézikönyve is követte a változtatásokat, valamint az új funkciókhoz oktató- és bemutatóvideókat tettünk elérhetővé a Crosssec Solutions YouTube csatornáján.

Amennyiben felkeltette érdeklődését a fenti összefoglalónk, próbálja ki az ingyenes próbaverziót! A Crosssec Norma teljes verziója regisztrációt követően 14 napig ingyenesen használható.

Ha kérdése lenne a szoftverrel kapcsolatban, kérjük vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal a termék honlapján: https://norma.crosssec.com

Norma kipróbálása

Regisztráció

Rovatok: Kiemelt- Teljesítménybér- Norma- Bérszámfejtés

Előző cikk

Tények és tévhitek a véradásról

Következő cikk

Így telt 2019 első féléve

0 Comments

hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Hírlevelünkben sok olyan hasznos információval találkozhat, amely elengedhetetlenek egy vállalkozás szabályos és gördülékeny működéséhez.

Ahhoz, hogy fel tudjon iratkozni a hírlevelünkre, kérjük, a megcsillagozott jelölőnégyzet segítségével jelezze, hogy tudomásul veszi, hogy a Crosssec Solutions Kft. a marketing célú megkeresésről és hirlevélküldésről szóló adatkezelési tájékoztató szerint kezeli az adatait, és időnként hírlevelet küld az Ön számára. Annak érdekében, hogy elsősorban olyan témákban küldjünk hírlevelet, amelyek leginkább érdeklik Önt, kérjük jelölje, melyek ezek. Köszönjük.

Legfrissebb cikkek