#nemluxustaska – 2020-ban is a Crosssec Solutions a pécsi gyűjtőpont

Crosssec Solutions - 2020.01.07. 8:44:15

nemluxustaska-2020-header

Csakúgy mint tavaly, idén is csatlakoztunk a #nemluxustaska kampányhoz, melynek célja, hogy alapvető fontosságú tisztálkodási és mindennapi használati szereket gyűjtsünk a rászoruló nőknek.

A kezdeményezés főszervezője a Kívül belül boldogság és a Huszka Ági Style, akik a kampány lezárultát követően a Magyar Máltai Szeretetszolgálat segítségével a nehéz körülmények között lévő nőknek juttatják el az adományozott csomagokat. Tavaly az irodánkban található pécsi gyűjtőpontról 369 darab táskát szállítottak el!

Bízunk benne, hogy idén is hasonlóan sikeres lesz a gyűjtés, amely tavaly a Legjobb adománygyűjtő kampány kategóriában megnyerte a Civil díjat is.

Amint tudomásunkra jutott, hogy idén is lesz #nemluxustaska kampány, azonnal jeleztük a szervezőknek, hogy természetesen 2020-ban is számíthatnak a Crosssec Solutions támogatására, így a pécsi gyűjtőpontot újra mi biztosítjuk.

Aki segíteni szeretne, azt kérjük, hogy válasszon ki egy viszonylag jó állapotban lévő táskát (fontos, hogy a táska használható legyen, tehát például ne legyen letörve a zipzár, vagy elszakadva az akasztó), és töltse meg nem luxus, mindennapi higiéniás termékekkel, olyanokkal, amelyeknek Ő is örülne.

A tavalyi tapasztalatok alapján kisebb változásokkal kell számolni a táskák összeállítása során:

A szervezők kérésének megfelelően arra kérünk minden adományozót, hogy tiszta bugyi és tiszta zokni ne kerüljön a csomagba, mert tavaly a kiosztások során sokszor nem hasznos adománynak bizonyultak a méretproblémák miatt.

Az alábbi grafikán összefoglaltuk, hogy milyen termékekkel várják megtölteni a táskákat.

nemluxustaska-2020-mit adomanyozz

Higiéniai okokból azt kérik a szervezők, hogy minden termék legyen új és bontatlan.

A #nemluxustaska kampány 2020.01.31-ig tart, az elkészített táskákat Pécsett a Crosssec Solutions irodájába (7632 Pécs, Közraktár utca 5. 1. emelet) várjuk hétfő – péntek, reggel 7 és 16:30 között.

A többi vidéki város és Budapest átvételi pontjainak listája ide kattintva megtekinthető.

Rovatok: Crosssec- Társadalmi felelősségvállalás

Előző cikk

Így zajlott legutóbb a Norma bevezetése - Tapasztalataink

Következő cikk

GDPR: már nem játék a bírság  – megmutatjuk, Ön hogyan kerülheti el

0 Comments

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Iratkozzon Fel Hírlevelünkre!

Hírlevelünkben sok olyan hasznos információval találkozhat, amely elengedhetetlenek egy vállalkozás szabályos és gördülékeny működéséhez.

Ahhoz, hogy fel tudjon iratkozni a hírlevelünkre, kérjük, a megcsillagozott jelölőnégyzet segítségével jelezze, hogy tudomásul veszi, hogy a Crosssec Solutions Kft. a marketing célú megkeresésről és hirlevélküldésről szóló adatkezelési tájékoztató szerint kezeli az adatait, és időnként hírlevelet küld az Ön számára. Annak érdekében, hogy elsősorban olyan témákban küldjünk hírlevelet, amelyek leginkább érdeklik Önt, kérjük jelölje, melyek ezek. Köszönjük.

Legfrissebb cikkek