[INFOGRAFIKA] A Crosssecék-hez vezető út

Crosssec Solutions - 2018.08.24. 14:37:56

crosssec-welcome-on-board

A Crosssec Solutions csapata olyan elkötelezett és tapasztalt szakemberekből áll, akik arra törekszenek, hogy minden nap egyszerűsítsenek valamit a felgyorsult világ menetén.

Egy új pozícióra történő jelentkezés ijesztő lehet, hiszen a jelentkezők nem minden esetben tudják, hogy mi alapján történik a kiválasztás.

Úgy gondoltuk, hogy egy infografika segítségével bemutatjuk a saját kiválasztási folyamatunkat, így minden leendő jelentkezőnek átlátható lesz a Crosssecék-hez vezető út.

kivalasztasi folyamat_2019-09

Dinamikusan fejlődő vállalkozásként folyamatosan keresünk olyan tehetségeket, akik hatékonyan és eredményesen járulnak hozzá a Crosssec Solutions céljainak eléréséhez.

Aktuális nyitott pozícióink a karrieroldalunkon érhetőek el.

Nyitott pozíciók megtekintése

 

Rovatok: Infografika- Crosssec

Előző cikk

Miért fontos a usability testing a Crosssec Norma fejlesztése során?

Következő cikk

Gyakornoki program a Crosssecnél

0 Comments

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Iratkozzon Fel Hírlevelünkre!

Hírlevelünkben sok olyan hasznos információval találkozhat, amely elengedhetetlenek egy vállalkozás szabályos és gördülékeny működéséhez.

Ahhoz, hogy fel tudjon iratkozni a hírlevelünkre, kérjük, a megcsillagozott jelölőnégyzet segítségével jelezze, hogy tudomásul veszi, hogy a Crosssec Solutions Kft. a marketing célú megkeresésről és hirlevélküldésről szóló adatkezelési tájékoztató szerint kezeli az adatait, és időnként hírlevelet küld az Ön számára. Annak érdekében, hogy elsősorban olyan témákban küldjünk hírlevelet, amelyek leginkább érdeklik Önt, kérjük jelölje, melyek ezek. Köszönjük.

Legfrissebb cikkek