[INFOGRAFIKA] A Crosssecék-hez vezető út

Crosssec Solutions - 2018.08.24. 14:37:56

crosssec-welcome-on-board

A Crosssec Solutions csapata olyan elkötelezett és tapasztalt szakemberekből áll, akik arra törekszenek, hogy minden nap egyszerűsítsenek valamit a felgyorsult világ menetén.

Egy új pozícióra történő jelentkezés ijesztő lehet, hiszen a jelentkezők nem minden esetben tudják, hogy mi alapján történik a kiválasztás.

Úgy gondoltuk, hogy egy infografika segítségével bemutatjuk a saját kiválasztási folyamatunkat, így minden leendő jelentkezőnek átlátható lesz a Crosssecék-hez vezető út.

crosssec-kivalasztasi-folyamat-infografika-790-1

Dinamikusan fejlődő vállalkozásként folyamatosan keresünk olyan tehetségeket, akik hatékonyan és eredményesen járulnak hozzá a Crosssec Solutions céljainak eléréséhez.

Aktuális nyitott pozícióink a karrieroldalunkon érhetőek el.

Nyitott pozíciók megtekintése

Rovatok: Crosssec

Előző cikk

Miért fontos a usability testing a Crosssec Norma fejlesztése során?

Következő cikk

Gyakornoki program a Crosssecnél

0 Comments

hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Hírlevelünkben sok olyan hasznos információval találkozhat, amely elengedhetetlenek egy vállalkozás szabályos és gördülékeny működéséhez.

Ahhoz, hogy fel tudjon iratkozni a hírlevelünkre, kérjük a megcsillagozott jelölőnégyzet segítségével jelezze, hogy tudomásul veszi, hogy a Crosssec Solutions Kft. a hírlevél küldéséhez kapcsolódó adatkezelési tájékoztató szerint kezeli az adatait, és időnként hírlevelet küld az Ön számára. Köszönjük.

Legfrissebb cikkek