Digitális KKV nap – november 14. – Mohács

Crosssec Solutions - 2018.11.07. 8:42:00

Modern Vállalkozások Programja

A Modern Vállalkozások Programja – Vállalkozz digitálisan! projektet a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara indította 2016-ban azzal a céllal, hogy minősített szoftverekkel és informatikai szolgáltatásokkal, valamint tanácsadással segítse a magyarországi mikro-, kis- és középvállalkozások digitális felzárkóztatását.

A programról és a november 14-i mohácsi rendezvényről – melyen minőségirányítási vezetőnk, Mátyus Lilla előadását is meghallgathatják – Keszthelyiné Orosz Évával és Herbály Istvánnal, az eseményt szervező RG Net munkatársaival beszélgettünk.

A MKIK (Magyar Kereskedelmi és Iparkamara) olyan országos infokommunikációs tanácsadói hálózatot épített ki, melynek szakemberei fel tudják mérni a KKV-k informatikai felkészültségét, segítenek a fejlesztési stratégia kialakításában, valamint javaslatot tesznek olyan minősített digitális eszközök vagy szolgáltatások beszerzésére, melyek valódi segítséget nyújthatnak a vállalkozások számára. A versenyképesség növeléséhez elengedhetetlen, hogy a mikro-, kis- és középvállalatok is éljenek a digitális szolgáltatások előnyeivel, és hatékonyabbá tegyék  a saját működésüket.

Digitális átállás

Az MVP azonban többet jelent a díjmentes tanácsadói segítségnél és a rendszeresen megszervezett szakmai eseményeknél. Már több, mint 5500 KKV szerezte meg a Digitálisan Felkészült Vállalkozás minősítést, így ők további egyedi termékajánlatokhoz és kedvezményekhez férhetnek hozzá az 500-nál is több minősített informatikai szállító szolgáltatásaiból és termékeiből.

A minősített beszállítók termékei és szolgáltatásai igényelhetők akár különféle EU-s pályázatokon (pl: GINOP-3.2.2) elérhető kedvezményekkel, vagy megvásárolhatók pályázat nélkül is, a szállító által biztosított egyedi feltételekkel.

A Crosssec Solutions termékeinek és szolgáltatásainak árából is jelentős kedvezményt nyújt a programban résztvevő, és a vallalkozzdigitalisan.hu oldalon regisztrált cégek számára.

A szakmai rendezvényeken résztvevők az előadások mellett találkozhatnak, és személyesen egyeztethetnek a minősített beszállítók képviselőivel. Ez azért előnyös, mert azonnal hasznosítható tudást és segítséget kaphatnak a saját vállalkozásukat érintő kérdésekben.

Ahogy Herbály István, az RG Net ügyvezetője is elmondta:

 "A mohácsi rendezvény szervezése során kiemelt cél volt, hogy a jelenlegi trendekből és népszerű témákból olyan előadásokat és szolgáltatásokat tudjunk megmutatni a résztvevőknek, melyeket a magyar KKV-k be is tudnak vezetni, és tényleg fel tudnak használni a működésük során."

 

mvp-fogalmak-tisztazasa-1

Fontos, hogy először a fogalmakat – mint például a robotizáció, Ipar 4.0, automatizáció vagy digitalizáció – kell tisztázni a cégvezetők körében, hiszen ezek a trendek máshogy jelennek meg, vagy akár mást is jelenthetnek a KKV-k életében, mint nagyvállalati környezetben. A mohácsi rendezvény előadásai többek közt ebben kívánnak segíteni a térség vállalkozásainak.

A Digitális KKV napokon való részvétel során a cégek komplex információs csomagot kapnak arról, hogy milyen problémamegoldó és digitalizációs lehetőségek érhetők el a programban. Az előadók, a kiállítók és az IKT tanácsadók mindent megtesznek azért, hogy a résztvevők megtalálják a megfelelő digitális megoldást a saját vállalkozásuk számára mind szoftverek, mind pályázatok vagy finanszírozási feltételeket tekintve.

Várunk minden érdeklődőt november 14-én Mohácson a 9 órakor kezdődő Digitális KKV Napon, ahol a Crosssec Solutions A hatékonyságnövelés gyakorlati eszközei című előadását is meghallgathatják. A rendezvényre az alábbi oldalon lehet ingyenesen regisztrálni:

Regisztráció

 

Rovatok: Crosssec

Előző cikk

2018. Q3 - Mozgalmas negyedév

Következő cikk

Az első GDPR büntetések

0 Comments

hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Hírlevelünkben sok olyan hasznos információval találkozhat, amely elengedhetetlenek egy vállalkozás szabályos és gördülékeny működéséhez.

Ahhoz, hogy fel tudjon iratkozni a hírlevelünkre, kérjük, a megcsillagozott jelölőnégyzet segítségével jelezze, hogy tudomásul veszi, hogy a Crosssec Solutions Kft. a marketing célú megkeresésről és hirlevélküldésről szóló adatkezelési tájékoztató szerint kezeli az adatait, és időnként hírlevelet küld az Ön számára. Annak érdekében, hogy elsősorban olyan témákban küldjünk hírlevelet, amelyek leginkább érdeklik Önt, kérjük jelölje, melyek ezek. Köszönjük.

Legfrissebb cikkek