Akiktől a Crosssec kék

Kocsis Judit Anna - 2019.07.05. 9:14:00

beharangozo cikkhez

Több írásunk és posztunk is született az elmúlt időszakban, amelyek betekintést engedtek a Crosssec Solutions mindennapjaiba. Írtunk arról, hogyan telnek nálunk a hétköznapok, hogy milyen dolgok fontosak a számunkra és hogy milyenek vagyunk mi csapatként.

Egy ideje gondolkozunk már azon, hogyan mutathatnánk be még jobban, hogy milyenek vagyunk mi #crosssecék, hogy milyen nálunk az élet, és hogyan dolgozunk nap mint nap a céljainkért. Szeretnénk, ha mások is látnák és tudnák, hogy van egy csapat Pécsen, amelyben a munkatársak szeretnek és akarnak dolgozni, ahol a nehéz helyzetekben is megtalálják a kapaszkodót egymásban.

Büszkék vagyunk arra, amit eddig a Crosssec-nél felépítettünk, képviselünk, és tudjuk, hogy bár sosem lehetünk eléggé „készen”, hogy mindig kell tanulunk és fejlődnünk, de ennek ellenére szeretnénk átadni abból a miliőből, ami körülvesz bennünket, abból az attitűdből, ami meghatározza a hozzáállásunkat.

Ezért úgy döntöttünk, hogy megkérjük a munkatársainkat, hogy mutassanak be egy-egy olyan történetet, amire büszkék, amit érdemesnek tartanak megosztani a nagyvilággal. Olyan írásokat kértünk tőlük, amit szívesen mesélnének el, mert ők is tanultak belőle és amiről azt gondolják, hogy inspirálni és motiválni tud másokat a nehéz helyzetekben. Karrierutakat, személyes és szakmai kihívásokat, szituációkat fogunk bemutatni, mely cikkek megírásakor fontosnak tartottuk a közösséghez való kapcsolódást, a belső hajtóerő feltárását.

header_2

Célunk, hogy az írások segítségével megmutassuk a Crosssec mögött álló támogató, inspiráló vezetői hátteret, mely a szakmai oldalon túl a csapatunk emberi oldalával és fejlődésével is egyaránt törődik. Szeretnénk nem csak számokban és tényekben mesélni a Crosssec-ről, hanem személyes történetek által. A Crosssec életébe egy projektünk vagy döntésünk megmutatásával szeretnék bepillantást engedni, mert az átláthatóság és tudásmegosztás nálunk valóban fontosnak tartott értékek. Azért pedig, hogy a csapat folyamatosan magas szinten dolgozzon, mindig képezzük magunkat és a szerzett tudásunkat és tapasztalatunkat boldogan osztjuk meg másokkal is.

Mi már nagyon izgatottan várjuk az írásokat, melyeket kéthetente itt, a blogunkon fogunk megjelentetni!

Rovatok: Crosssec- Akiktől a Crosssec kék

Előző cikk

Ez történik a levett vérrel a véradás után

Következő cikk

Több mint 66 milliárd forintos GDPR bírságot kaphat a British Airways

0 Comments

hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Hírlevelünkben sok olyan hasznos információval találkozhat, amely elengedhetetlenek egy vállalkozás szabályos és gördülékeny működéséhez.

Ahhoz, hogy fel tudjon iratkozni a hírlevelünkre, kérjük, a megcsillagozott jelölőnégyzet segítségével jelezze, hogy tudomásul veszi, hogy a Crosssec Solutions Kft. a marketing célú megkeresésről és hirlevélküldésről szóló adatkezelési tájékoztató szerint kezeli az adatait, és időnként hírlevelet küld az Ön számára. Annak érdekében, hogy elsősorban olyan témákban küldjünk hírlevelet, amelyek leginkább érdeklik Önt, kérjük jelölje, melyek ezek. Köszönjük.

Legfrissebb cikkek