Teljes bérköltség kezelése a Crosssec Norma segítségével

Crosssec Solutions - 2019.05.06. 9:06:15

Csapatunk folyamatosan dolgozik a Crosssec Norma funkcióinak bővítésén, és az alkalmazás fejlesztésén. Örömmel számolunk be a legújabb frissítési csomagról, amellyel nem csak az alkalmazás stabilitását növeltük, de számos új funkcióval is bővült a szoftver.

Rovatok: Kiemelt- Teljesítménybér- Norma- Bérszámfejtés

Tovább a cikkhez

Crosssec Norma – Hamarosan elérhető a normakészítő modul

Mátyus Lilla - 2018.09.17. 14:32:23

Egy termék előállításához számtalan előkészületre és információra van szükségünk. Többek között tudnunk kell, hogy milyen műveletekre, részfolyamatokra érdemes lebontani a gyártás hatékonysága érdekében és mennyi idő alatt készülhet el az adott termék, illetve tétel, milyen elvárásokat fogalmazhatunk meg a munkavállalóink felé. A Crosssec Norma 2018.október 1-jétől elérhető új modulja ebben szeretne segítséget adni a vállalkozásoknak.

Rovatok: Teljesítménybér- Norma- Crosssec

Tovább a cikkhez

Miért kezdjen el épp most bérköltségelemző szoftvert használni?

Crosssec Solutions - 2018.08.09. 14:27:39

Ugye ön is szeretné, ha cége gördülékenyebben és hatékonyabban működne? Ha bármikor pár kattintással naprakész információkat kaphatna vállalkozásáról?
Sokszor járt már a fejében a bérezési rendszer átalakítása, de nem tudta mi lenne a jó megoldás az Ön helyzetére?
Ki sem lát a megannyi excel táblázatból, de a rengeteg adminisztrációs teher miatt mégsem azokat az eredményeket kapja, amire igazán vágyna?

Ha a fentiek közül legalább egyre igennel válaszolt, akkor jó helyen jár, hiszen Crosssec Norma termékünk éppen ebben tud segíteni Önnek. A szoftver első előfizetői már javában használják a terméket, early bird kedvezményünk azonban még elérhető.

Rovatok: Teljesítménybér- Norma- Crosssec

Tovább a cikkhez

Teljesítménybér kisokos I. - Tények és tévhitek a teljesítménybérről

Crosssec Solutions - 2018.07.31. 10:05:12

Múlt hetén megjelent kiadványunkA darabbér bevezetésének lépéseit mutatja be; melyben rámutatunk, hogy a folyamat elkötelezettséget kíván meg a cégvezetés részéről, hiszen egy új bérezési forma kialakítása sok újdonsággal és változással jár a szervezet életében. Amikor azonban világos az a cél, amit el szeretnénk érni, akkor az kellő motiváció, hogy végig is csináljuk - az olykor talán bonyolultnak tűnő - folyamatot.

Ha kiadványunk elolvasása után még mindig vannak a bérezési formával kapcsolatos megválaszolatlan kérdései akkor a Tények és tévhitek a teljesítménybérről c. kiadványunk áttanulmányozását ajánljuk.

Rovatok: Teljesítménybér- Norma- Crosssec

Tovább a cikkhez

Teljesítménybér kisokos II. - A darabbér bevezetésének lépései

Crosssec Solutions - 2018.07.23. 15:41:48

Túl vagyunk a 2018-as év felén, ami azt jelenti, hogy a 2019-es kapacitáslekötések már megkezdődtek. Ennek megfelelően a következő évi költségek tervezése, és a szükséges fedezet megteremtése komoly feladatot jelent a vállalatvezetők számáraBeszámoltunk róla, hogy a jövő évi minimálbér emelés elérheti a 9 százalékot, ez pedig alapos tervezést igényel azon vállalkozásoknak, melyek továbbra is hatékony termeléssel, eredményes évet szeretnének zárni.

Újonnan megjelenő Teljesítménybér kisokos II. című kiadványunk a teljesítmény alapú bérezés egy típusához, a  darabbér bevezetéséhez ad segítséget. Az elektronikus kiadványban olvasottak felhasználásával azonban nem csupán a bérköltségek lesznek optimalizálhatók, hanem a termelékenység és a vállalat versenyképessége is növekedhet.

Rovatok: Teljesítménybér- Norma- Crosssec

Tovább a cikkhez

Frissült a Crosssec Norma!

Crosssec Solutions - 2018.07.19. 9:16:49

Csapatunk folyamatosan dolgozik a Crosssec Norma funkcióinak bővítésén, és az alkalmazás fejlesztésén. Örömmel számolunk be a héten elérhetővé vált első nagyobb frissítési csomagról is, melynek során megújult felhasználói felülettel és számos új funkcióval bővült a szoftver.

Rovatok: Kiemelt- Teljesítménybér- Norma

Tovább a cikkhez

Crosssec Norma - Bevezetési esettanulmány

Crosssec Solutions - 2018.07.16. 9:37:32

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnökével az mfor.hu beszélgetett többek közt az adózásról és a várható béremelésről. A jövő évi minimálbér-emelésről Parragh László azt mondta, hogy szerinte az általános béremelés meg fogja haladni a 9 százalékot, vagyis két számjegyű lesz. 

Mint ahogy korábbi cikkünkben írtuk, továbbra is úgy gondoljuk hogy a vállalkozásoknak évről évre komoly tervezést igényel a munkabérek emelkedése, a fedezetek megteremtése és a munkahelyek megtartása.

Míg a minimálbér és a garantált bérminimum emelése elősegítheti a szakképzett munkaerő megtartását és a külföldre történő kivándorlás visszaszorítását, a béremelések fedezetéül szolgáló bevételek ugyanilyen mértékű növekedését nem lehet minden esetben elérni. A kötelező béremelésből adódó emelkedett költségeinket a hatékonyabb működés, a magasabb termelékenység tudja fedezni.

A Crosssec Normát olyan cégek számára készítjük, melyek a költségeik optimalizásának lehetőségét nem a létszámcsökkentésben látják, hanem nyitottak az új rendszerek bevezetésére, és felismerték az ipar 4.0 digitalizációs és automatizációs lehetőségeit. Élnek a munkaerő megtartását és a hatékonyságot elősegítő pályázati lehetőségekkel, folyamataikat elemezik, és szükség esetén átalakítják őket egy jobb végeredmény elérése érdekében.

Rovatok: Teljesítménybér- Norma- Crosssec

Tovább a cikkhez

Crosssec Norma - A teljesítménybéres szoftver

Mátyus Lilla - 2018.03.20. 13:46:09

A teljesítménybér nyilvántartása című cikkünkben bemutattuk, hogy milyen fontos egy jó szoftveres támogatás a munkavállalóink napi teljesítéseinek adminisztrálásához, illetve a teljesítménybérek meghatározásához. Mostani összeállításunkban bemutatjuk a Crosssec Norma alkalmazást, mely már elérhető, és ingyenesen kipróbálható.

Rovatok: Teljesítménybér- Norma

Tovább a cikkhez

Interjú - A dolgozói elégedettség és a teljesítménybér kapcsolata

Mátyus Lilla - 2018.01.17. 13:36:40

Korábbi cikkeinkben már utaltunk rá, hogy a teljesítménybér a munkavállalók számára is előnyös lehet, amennyiben maga a rendszer szakszerű és korrekt módon kerül kialakításra. Sok olyan véleménnyel találkozunk, amelyek azt állítják, hogy a teljesítménybér csak a munkáltatónak kedvező. A 10 tévhit a teljesítmény alapú bérezéssel kapcsolatban című cikkünkben röviden cáfoltuk ezt, azonban úgy gondoljuk, hogy a téma bővebb tárgyalást érdemel, ezért megkértünk lineáris darabbér szerint dolgozó embereket, hogy mondják el a véleményüket.

Rovatok: Kiemelt- Teljesítménybér- Norma- Interview

Tovább a cikkhez

Hogyan segíthet a teljesítménybér bevezetése a könnyűiparban?

Sabján Eszter - 2018.01.10. 16:05:11

A Termelőszektorban jelenlévő vállalkozásoknak évről évre komoly tervezést igényel a munkabérek emelkedése, a fedezetek megteremtése és a munkahelyek megtartása. Cikkünkben összefoglaljuk, hogy ezen problémákra milyen megoldást adhat a teljesítménybér bevezetése, és alkalmazása.

Rovatok: Kiemelt- Teljesítménybér- Norma

Tovább a cikkhez

hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Hírlevelünkben sok olyan hasznos információval találkozhat, amely elengedhetetlenek egy vállalkozás szabályos és gördülékeny működéséhez.

Ahhoz, hogy fel tudjon iratkozni a hírlevelünkre, kérjük a megcsillagozott jelölőnégyzet segítségével jelezze, hogy tudomásul veszi, hogy a Crosssec Solutions Kft. a hírlevél küldéséhez kapcsolódó adatkezelési tájékoztató szerint kezeli az adatait, és időnként hírlevelet küld az Ön számára. Köszönjük.

Legfrissebb cikkek