Támogassuk minél többen a Magyar Gyermekmentő Alapítványt!

Crosssec Solutions - 2018.11.23. 8:32:00

gyermekmento_adomanyozas_crosssec

A másik alapítvány, akiket karácsony előtt támogatunk, a Magyar Gyermekmentő Alapítvány, akik a korszerű gyermek-mentőellátás hazai elterjesztésén dolgoznak nap mint nap. Az Országos Mentőszolgálattal (OMSZ) együttműködve üzemeltetik azokat a Gyermek Mentőorvosi Kocsikat (Gyermek MOK), melyek a fennállásuk óta már több mint 25 ezer gyermek életét mentették meg.

A Gyermek MOK-ok a gyermekintenzív osztályok meghosszabbított karjai. Személyautóval szakorvost, szakápolót és teljes méretválasztékú rohamfelszerelést juttatnak a bajba jutott gyermek feltalálási helyére.

Gyógyító tevékenységük mellett az Alapítvány oktatási tevékenységet is végez. Kiemelt hangsúlyt fektetnek a baleset-megelőzés és az elsősegélynyújtás ismereteinek minél szélesebb körben való terjesztésére, ezért rendszeresen tartanak országszerte ingyenesen elérhető képzéseket.

A gyermekmentőket Lilla ajánlotta, és motivációját is megosztotta velünk:

„Anyaként mindig aggódok a gyermekemért, az ő boldogsága és egészsége a legfontosabb a számomra. Ha a Gyermekklinika környékén járok, mindig sajnálom a gyerekeket, akik befelé mennek. Soha nem jó, ha egy kisgyerek beteg. Még egy influenzát is rossz végig nézni, hát még komoly betegségeket, baleseteket. Szeretném, ha SOHA nem lenne szükségünk a Gyermek MOK szolgálataira, de a céges lehetőséggel élve örülök, hogy én is kicsit tenni tudok azért, hogy bármely szükséget szenvedett gyermek a lehető legmagasabb színvonalú ellátást kaphassa.”

magyar_gyermekmento_crosssec

Megkerestük Dr. Gesztes Évát, az Alapítvány szakmai igazgatóját, hogy mi az a támogatási forma, ami a leghasznosabb a számukra (pénzbeli, vagy tárgyi támogatás). Éva a megkeresésünkre a következőket mondta:

„Örömmel vesszük mindkét támogatási formát, de amennyiben Cégüknek bármelyik megfelelő, akkor azért választanánk a pénzbeli adományozást, mert gyógyszerekre, egyszer használatos eszközökre, üzemanyagra mindig nehéz forrást találni.”

Megtudtuk azt is, hogy az Alapítvány folyamatosan keres támogatót

  • új műszereinek beszerzéséhez,

  • egyszer használatos eszközeinek pótlásához,

  • javítási költségeinek fedezéséhez,

  • autóinak szervizeléséhez, pótlásához,

  • vidéki Bajtársaik útiköltségének térítéséhez,

  • oktatási eszközeik (fantom babák) beszerzéséhez,

  • állomáshelyeik berendezéséhez,

  • informatikai hátterük korszerűsítéséhez, és

  • kommunikációs tevékenységük segítéséhez.

Cikkünkkel és kezdeményezésünkkel minél többeket szeretnék arra ösztönözni, hogy támogassák a Magyar Gyermekmentő Alapítványt.

A Facebookon indított támogatási akciónk keretében minden kattintással (szavazattal) 10 Forinttal járulhat hozzá az Alapítványnak átutalásra kerülő összeg növeléséhez.

Jónak lenni jó! ♡ Hálásan köszönjük!

Rovatok: Crosssec- Társadalmi felelősségvállalás

Előző cikk

Egy nap a digitálisan is hatékony KKV-kért

Következő cikk

Tudástárral bővült a Crosssec Solutions weboldala

0 Comments

hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Hírlevelünkben sok olyan hasznos információval találkozhat, amely elengedhetetlenek egy vállalkozás szabályos és gördülékeny működéséhez.

Ahhoz, hogy fel tudjon iratkozni a hírlevelünkre, kérjük a megcsillagozott jelölőnégyzet segítségével jelezze, hogy tudomásul veszi, hogy a Crosssec Solutions Kft. a hírlevél küldéséhez kapcsolódó adatkezelési tájékoztató szerint kezeli az adatait, és időnként hírlevelet küld az Ön számára. Köszönjük.

Legfrissebb cikkek