Támogassuk minél többen a Magyar Gyermekmentő Alapítványt!

Crosssec Solutions - 2018.11.23. 8:32:00

gyermekmento_adomanyozas_crosssec

A másik alapítvány, akiket karácsony előtt támogatunk, a Magyar Gyermekmentő Alapítvány, akik a korszerű gyermek-mentőellátás hazai elterjesztésén dolgoznak nap mint nap. Az Országos Mentőszolgálattal (OMSZ) együttműködve üzemeltetik azokat a Gyermek Mentőorvosi Kocsikat (Gyermek MOK), melyek a fennállásuk óta már több mint 25 ezer gyermek életét mentették meg.

A Gyermek MOK-ok a gyermekintenzív osztályok meghosszabbított karjai. Személyautóval szakorvost, szakápolót és teljes méretválasztékú rohamfelszerelést juttatnak a bajba jutott gyermek feltalálási helyére.

Gyógyító tevékenységük mellett az Alapítvány oktatási tevékenységet is végez. Kiemelt hangsúlyt fektetnek a baleset-megelőzés és az elsősegélynyújtás ismereteinek minél szélesebb körben való terjesztésére, ezért rendszeresen tartanak országszerte ingyenesen elérhető képzéseket.

A gyermekmentőket Lilla ajánlotta, és motivációját is megosztotta velünk:

„Anyaként mindig aggódok a gyermekemért, az ő boldogsága és egészsége a legfontosabb a számomra. Ha a Gyermekklinika környékén járok, mindig sajnálom a gyerekeket, akik befelé mennek. Soha nem jó, ha egy kisgyerek beteg. Még egy influenzát is rossz végig nézni, hát még komoly betegségeket, baleseteket. Szeretném, ha SOHA nem lenne szükségünk a Gyermek MOK szolgálataira, de a céges lehetőséggel élve örülök, hogy én is kicsit tenni tudok azért, hogy bármely szükséget szenvedett gyermek a lehető legmagasabb színvonalú ellátást kaphassa.”

magyar_gyermekmento_crosssec

Megkerestük Dr. Gesztes Évát, az Alapítvány szakmai igazgatóját, hogy mi az a támogatási forma, ami a leghasznosabb a számukra (pénzbeli, vagy tárgyi támogatás). Éva a megkeresésünkre a következőket mondta:

„Örömmel vesszük mindkét támogatási formát, de amennyiben Cégüknek bármelyik megfelelő, akkor azért választanánk a pénzbeli adományozást, mert gyógyszerekre, egyszer használatos eszközökre, üzemanyagra mindig nehéz forrást találni.”

Megtudtuk azt is, hogy az Alapítvány folyamatosan keres támogatót

  • új műszereinek beszerzéséhez,

  • egyszer használatos eszközeinek pótlásához,

  • javítási költségeinek fedezéséhez,

  • autóinak szervizeléséhez, pótlásához,

  • vidéki Bajtársaik útiköltségének térítéséhez,

  • oktatási eszközeik (fantom babák) beszerzéséhez,

  • állomáshelyeik berendezéséhez,

  • informatikai hátterük korszerűsítéséhez, és

  • kommunikációs tevékenységük segítéséhez.

Cikkünkkel és kezdeményezésünkkel minél többeket szeretnék arra ösztönözni, hogy támogassák a Magyar Gyermekmentő Alapítványt.

A Facebookon indított támogatási akciónk keretében minden kattintással (szavazattal) 10 Forinttal járulhat hozzá az Alapítványnak átutalásra kerülő összeg növeléséhez.

Jónak lenni jó! ♡ Hálásan köszönjük!

Rovatok: Crosssec- Társadalmi felelősségvállalás

Előző cikk

Egy nap a digitálisan is hatékony KKV-kért

Következő cikk

Tudástárral bővült a Crosssec Solutions weboldala

0 Comments

hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Hírlevelünkben sok olyan hasznos információval találkozhat, amely elengedhetetlenek egy vállalkozás szabályos és gördülékeny működéséhez.

Ahhoz, hogy fel tudjon iratkozni a hírlevelünkre, kérjük, a megcsillagozott jelölőnégyzet segítségével jelezze, hogy tudomásul veszi, hogy a Crosssec Solutions Kft. a marketing célú megkeresésről és hirlevélküldésről szóló adatkezelési tájékoztató szerint kezeli az adatait, és időnként hírlevelet küld az Ön számára. Annak érdekében, hogy elsősorban olyan témákban küldjünk hírlevelet, amelyek leginkább érdeklik Önt, kérjük jelölje, melyek ezek. Köszönjük.

Legfrissebb cikkek