Ők lettek a Q4 és 2018 év dolgozói

Kovács Marcell - 2019.02.08. 12:05:17

blogcikk_meret

Megválasztottuk a 2018-as utolsó negyedév, valamint a 2018-as év dolgozóját is!

Mivel fontosnak tartjuk a visszajelzéseket, így a 3 havonta megtartott vezetői értékeléseket, a személyes fejlesztési irányokat közösen átbeszéljük és megvitatjuk. Úgy gondoljuk, hogy a jutalom és az elismerés (legyen az külső vagy belső) azon legfontosabb tényezők közé tartozik, amelyekkel igazán motiváljuk a csapatunkat.

Büszkén mutatjuk be a 2018-as negyedik negyedév dolgozóját Szabó Juditot aki Projektmenedzserként többek között a hatékonysága, gyorsasága és példaértékű rendszerszemlélete miatt érdemelte ki a negyedév dolgozója címet. A 2018-as év dolgozója egész éves munkája alapján a Crosssec Solutions Brand managere, Kocsis Judit Anna lett.

Megkérdeztük őket az elmúlt esztendő élményeiről, a jövőbeni céljaikról és hogy milyen érzéseik vannak az elismeréssel kapcsolatban.

Gratulálunk az elismeréseitekhez! Mesélnétek arról, hogy milyen érzés a negyedév és az év dolgozójának lenni?

Múlt év augusztusában csatlakoztam a Crosssec csapatához, így nem kis örömmel tölt el, hogy az első ”teljes negyedéves” teljesítményemet máris elismerték. Fontos számomra, hogy a vezetők hogyan értékelik a munkámat, de legalább annyira motiválnak a hétköznapok során érkező pozitív visszajelzések, amelyeket akár a munkámmal, akár a csapatlendület gondozásával kapcsolatban kaptam. Nagyszerű, hogy mind szakmailag, mind emberileg értékes munkatársakkal dolgozhatok együtt. - Judit

Elképesztő, hihetetlen és persze örömteli is egyszerre. - Judit Anna

Hogyan gondoltok vissza az elmúlt évre? Nyilván az elismerések tekintetében mozgalmas és eredményes év van mögöttetek.

Éppen a negyedéves értékelésemen mondtam el, hogy a 2018-as évet egy kicsit útkeresésként éltem meg a maga nehézségeivel és szépségeivel. Brand managerként az a feladatom, hogy a Crosssec márka minél szélesebb körben ismert és szeretett legyen, és úgy gondolom, ahogyan egyre tudatosabb vagyok/vagyunk, az pozitív hatással van a márka fejlődésére is. Ez nagyon jó érzés.
- Judit Anna

A Crosssec izgalmas évet zárt, a szolgáltatások köre szélesedett, tudatosan fejlődött a cég, és a létszám is bővült. A pozícióm betöltésének igényét is pont ez a fejlődés és növekedés hozta magával; Így sok új feladattal és kihívásokkal teli időszakban érkeztem. Igyekeztem mielőbb csapattaggá válni, minél gyorsabban megismerni a céget, felvenni a feladatokat, átlátni a működést és megoldásokat keresni a problémákra. Egy jobban és hatékonyabban működő rendszer felépítésének kezdete soha nem egyszerű. De ha az ember nem ütközik ellenállásba és akadályokba, hanem minden oldalról támogatják a munkáját, akkor a legnagyobb feladatokkal is könnyebb megbirkózni. Úgy gondolom, a munkám eredményei 2019-ben lesznek igazán látványosak és kézzelfoghatók.
- Judit

 Mi motivál benneteket a hétköznapokban?

A csapat, akikkel nagyszerű együtt dolgozni. A vállalatvezetés, mely minden lehetséges eszközzel támogatja a fejlődésem, az ötleteim, melyek a folyamatok javítását célozzák. Nyilvánvalóan pedig motivál az, hogy szeretem, amit csinálok, szeretem látni a megtett lépések pozitív hatását.
- Judit

Alapvetően igyekszem úgy élni az életemet, hogy annak a lehető legnagyobb része „érdemes” élet legyen. Az egyik leginkább rémisztő dolog számomra az elfecsérelt idő és ezzel az elfecsérelt élet. Ezért mindig arra törekszem, hogy amit csinálok az a lehető legértékesebb legyen. Az motivál, hogy minden nap ilyen legyen: érdemes és értékes. Az pedig, hogy azt csinálom, amit szeretek, amiben támogatnak és amiben jó is vagyok, az hab a csokitortámon 😊
- Judit Anna

Eláruljátok, milyen célokat tűztetek ki magatok elé 2019-re?

Szeretném, hogy a Crosssec márka (mind szervezeti, mind munkáltatói oldalról) még profibb és tervezettebb módon épüljön ebben az évben a koordinálásom hatására. Célom az is, hogy a szakmai fejlődés mellett a vállalati CSR tevékenységeinket az egész év során tudjuk végezni, hiszen a szakmai sikerek mellett az is nagyon fontos, hogy adjunk vissza ebből másoknak. Nem azért, mert jól mutat a közösségi médiában, hanem mert valóban fontosnak tartjuk.
- Judit Anna

Fontosnak tartom a további szakmai fejlődésem annak érdekében, hogy az eddigieknél is hatékonyabban járulhassak hozzá a Crosssec Solutions rövid és hosszú távú céljainak eléréséhez.

A nagy célom: egy átlátható multi-projektmenedzsment rendszer kialakítása és működtetése, mely az eddigieknél jobban segíti a divíziók együttműködését, a tervezést, az erőforrás allokációt, jól láttatja a ráfordításokat, egyértelmű utakat, csatornákat, eljárásokat és feladatokat fogalmaz meg, és amelyben a projektek haladása tisztán nyomon követhető. Feladatomnak tekintem, hogy olyan módon koordináljam a rám bízott stratégiai és szakmai projekteket, hogy az abban megfogalmazott célokat maradéktalanul elérjük, a határidőket tartani tudjuk.
- Judit

Köszönjük, hogy velünk vagytok, 2019-re hasonlóan tartalmas, eredményes és vidám évet kívánunk!

Rovatok: Crosssec

Kovács Marcell

Kovács Marcell

A Crosssec Solutions marketingvezetőjeként elkötelezett az etikus, jogszerű és edukatív marketingmunka mellett. Marketingismeretei mellett a technológia és az adatvédelem területén is otthonosan mozog, az inbound marketing módszertanát követve tervez és készít tartalmakat.

Előző cikk

50 millió eurós GDPR bírságot szabtak ki a Google-re

Következő cikk

Az első magyar GDPR bírság

0 Comments

hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Hírlevelünkben sok olyan hasznos információval találkozhat, amely elengedhetetlenek egy vállalkozás szabályos és gördülékeny működéséhez.

Ahhoz, hogy fel tudjon iratkozni a hírlevelünkre, kérjük, a megcsillagozott jelölőnégyzet segítségével jelezze, hogy tudomásul veszi, hogy a Crosssec Solutions Kft. a marketing célú megkeresésről és hirlevélküldésről szóló adatkezelési tájékoztató szerint kezeli az adatait, és időnként hírlevelet küld az Ön számára. Annak érdekében, hogy elsősorban olyan témákban küldjünk hírlevelet, amelyek leginkább érdeklik Önt, kérjük jelölje, melyek ezek. Köszönjük.

Legfrissebb cikkek