Miért kezdjen el épp most bérköltségelemző szoftvert használni?

Crosssec Solutions - 2018.08.09. 14:27:39

eraly bird kedvezmény crosssec norma

Ugye ön is szeretné, ha cége gördülékenyebben és hatékonyabban működne? Ha bármikor pár kattintással naprakész információkat kaphatna vállalkozásáról?
Sokszor járt már a fejében a bérezési rendszer átalakítása, de nem tudta mi lenne a jó megoldás az Ön helyzetére?
Ki sem lát a megannyi excel táblázatból, de a rengeteg adminisztrációs teher miatt mégsem azokat az eredményeket kapja, amire igazán vágyna?

Ha a fentiek közül legalább egyre igennel válaszolt, akkor jó helyen jár, hiszen Crosssec Norma termékünk éppen ebben tud segíteni Önnek. A szoftver első előfizetői már javában használják a terméket, early bird kedvezményünk azonban még elérhető.

Miért regisztráljon szeptember 15-éig?

Azért, mert azon leendő ügyfeleink számára, akik a bevezetési időszakban lesznek Crosssec Norma felhasználók, szeretnénk értékes szolgáltatásokkal megköszönni az elköteleződésüket.

A Norma használatával támogatható a teljesítményértékelés és létszámcsökkentés nélkül optimalizálhatók a bérköltségek, hiszen csak az elvégzett munka után kell fizetnie a cégnek. Ezzel növekedhet a hatékonyság és a szűkülő piac ellenére szervezete fejlődésnek indulhat. Költségelemző, teljesítménybérezést támogató szoftverként a Normával biztosíthatja a személyi jellegű ráfordítások tervezését, és naprakész információkat kaphat a vállalata bérköltségeiről.

Norma kipróbálása

Regisztráció 

Még kedvezményes áron kaphat hozzáférést

A Crosssec Norma bevezetési árát úgy határoztuk meg, hogy az ne kerüljön többe, mint egy, a jelenlegi minimálisan fizetendő munkaóra. Így a Norma ára havonta 960 Ft + ÁFA foglalkoztatottanként. *
(2018-ban 794 Ft a minimálbér órabér, mely 21%-os munkáltatói járulékkal számolva 960 Ft.)

A kedvezményes ár a 2018. szeptember 15-ig, minimum 6 hónapra szóló szerződéskötés esetén érvényes.

Letölthető esettanulmányunk keretében bemutattuk, hogy a Norma használatával már pár hónap alatt jelentős összeget spórolhatnak meg ügyfeleink csak az adminisztrációval töltendő idő csökkenésével. A munkaidő- és az ezzel járó bérmegtakarításon kívül természetesen több olyan előnyt is hozott a Norma, amely jelentősen megkönnyíti és hatékonyabbá teszi a mindennapokat.

early bird kedvezmény crosssec norma (3)

Így például igazán hasznos, hogy a napi adatok már rögzítésük során automatikusan összevetésre kerülnek a rendszerben található megrendelésekkel és teljesítménykövetelményekkel, tehát az esetleges ellentmondásokat azonnal jelzi az adatrögzítő számára. Ennek következménye, hogy az el nem végzett munka nem kerül kifizetésre. A hosszabb ideig fennálló alacsony teljesítmény a napi adatok százalékos kimutatásával lehetőséget biztosít a termelés újratervezésére, hogy a kalkulált kibocsájtás megvalósítható legyen.

Mindezek mellett a teljesítmény és gyártási adatok, valamint a dolgozói adatbázis kezelésére is lehetőség van, hiszen a munkavállaló minden adatát egy helyen tudják nyilvántartani, módosítani, vagy éppen megszüntetni. Az egyre szigorodó adatvédelmi elvárások miatt az integritás biztosítása és illetéktelen hozzáférés megakadályozása végett kiemelten fontos szempont lehet a sok, különböző táblázatban, rendszerben nyilvántartott adat megszüntetése.

Lássa tisztábban cége számait!

Nem utolsó szempont, hogy a bérszámfejtés is könnyebben dolgozik a Normából exportált táblázattal, valamint a vezetők is pontos képet kapnak arról, hogyan alakul a termelékenység, és már a bérszámfejtés előtt rendelkeznek a cash-flow egyik legfontosabb elemével, a várható bérköltségekkel.

Ijesztőnek tűnik a váltás?

Nem kell annak lennie! Azért, hogy a szoftver bevezetése zökkenőmentesen menjen végbe, ügyfeleink telephelyén - előre egyeztetett időpontban – tréninget tartunk azon kollégák számára, akik használni fogják a Norma alkalmazást. Segítünk megválaszolni a teljesítmény alapú bérezéshez kapcsolódó nyitott kérdéseiket, illetve egy ütemtervet készítünk az átállásra vonatkozóan.

Tisztában vagyunk vele, hogy kérdések még a személyes konzultáció után is felmerülhetnek, ezért telefonos vagy online ügyféltámogatást is biztosítunk leendő felhasználóink számára.

early bird kedvezmény crosssec norma (4)

Termelése teljesítménykövetelményekre épül?

Akkor jó hírünk van, hiszen fejlesztői csapatunk már dolgozik a normakatalógus funkció elkészítésén, melyet a most regisztráló ügyfeleink számára díjmentesen fogunk biztosítani, az előfizetői szerződésük alatt!

A normakatalógus modul segítségével a műveleti listákat a programban lehet tárolni, mindazzal a tudással együtt, amit a normázók felhasználtak, ezért nincs szükség több excel fájlban nyilvántartani az adatokat. A normakatalógus leköveti a változtatásokat és segít az új normaverziók bevezetésében is. Adatbázist épít fel, ahonnan a jövőben könnyen kiválaszthatók majd a megfelelő, korábbi mérésekkel korrigált műveleti idők. A normaidők visszamérését, az abból készített korrekciókat is a szoftver tárolja, és teszi átláthatóvá a vezetőség és a munkavállalók felé is.

Próbálja ki kötelezettségektől mentesen!

Tudjuk, hogy egy új szoftver vagy bérezési forma bevezetése jelentős megfontolást igényel, ezért létrehoztunk egy olyan tesztkörnyezetet, amiben a Norma funkcionalitása – előre generált véletlenszerű adatokkal – teljes egészében kipróbálható. Demó verziónk segítségével tesztelheti, hogy mire képes az alkalmazás, és megismerheti azokat az előnyöket, melyek megkönnyítik majd az Ön vállalkozásának mindennapjait.
Ha úgy gondolja, a Norma segítene az Ön cége hatékonyságának növelésében, ne feledje; az early bird kedvezmény 2018.szeptember 15-éig érhető el.

Regisztráció 

Norma kipróbálása

Ha a demo verzió használatával, vagy a bérezési forma váltással kapcsolatos kérdése lenne, esetleg ha valami még mindig foglalkoztatja akár a teljesítménybérezéssel, akár a szoftverrel kapcsolatban, kérjük vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal a termék honlapján: https://norma.crosssec.com 

Rovatok: Teljesítménybér- Norma- Crosssec

Előző cikk

Adatvédelmi hatásvizsgálat – szoftver és egyéb megoldások

Következő cikk

Miért fontos a usability testing a Crosssec Norma fejlesztése során?

0 Comments

hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Hírlevelünkben sok olyan hasznos információval találkozhat, amely elengedhetetlenek egy vállalkozás szabályos és gördülékeny működéséhez.

Ahhoz, hogy fel tudjon iratkozni a hírlevelünkre, kérjük, a megcsillagozott jelölőnégyzet segítségével jelezze, hogy tudomásul veszi, hogy a Crosssec Solutions Kft. a marketing célú megkeresésről és hirlevélküldésről szóló adatkezelési tájékoztató szerint kezeli az adatait, és időnként hírlevelet küld az Ön számára. Annak érdekében, hogy elsősorban olyan témákban küldjünk hírlevelet, amelyek leginkább érdeklik Önt, kérjük jelölje, melyek ezek. Köszönjük.

Legfrissebb cikkek