Megjelent az Információbiztonsági kézikönyv KKV-k számára!

Crosssec Solutions - 2018.07.12. 10:51:18

informaciobiztonsagi-kezikonyv-kkvk-szamara

Múlt heti bejegyzésünkben betekintést nyújtottunk a kifejezetten kis- és közepes vállalkozások számára készülő információbiztonsági kézikönyvünk tartalmába.

Örömmel számolunk be arról, hogy a elkészültünk az utómunkálatokkal, és az érdeklődő olvasók mától ingyenesen letölthetik a segédanyagot!

Cégünk Információbiztonsági megbízottja összeállított egy olyan 20 oldalas, ingyenesen letölthető kézikönyvet, melyben a KKV cégvezetők és rendszergazdák számára fogalmazunk meg kiindulási alapnak használható biztonságtechnikai ajánlásokat.

A 17 témakört – többek közt az emberi erőforrások, számítógépek, munkaállomások, partnerek, adatfeldolgozók, GDPR, működésfolytonosság a kockázatértékelés – tárgyaló dokumentum egy 30 pontból álló ellenőrzőlistát is tartalmaz, melyen a kézikönyv olvasása közben azonnal jelölhetők a végrehajtandó feladatok.

Ingyenes letöltés

Rovatok: Kiemelt- GDPR- Crosssec

Előző cikk

Információbiztonsági ajánlások KKV-k számára

Következő cikk

Crosssec Norma - Bevezetési esettanulmány

0 Comments

hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Hírlevelünkben sok olyan hasznos információval találkozhat, amely elengedhetetlenek egy vállalkozás szabályos és gördülékeny működéséhez.

Ahhoz, hogy fel tudjon iratkozni a hírlevelünkre, kérjük a megcsillagozott jelölőnégyzet segítségével jelezze, hogy tudomásul veszi, hogy a Crosssec Solutions Kft. a hírlevél küldéséhez kapcsolódó adatkezelési tájékoztató szerint kezeli az adatait, és időnként hírlevelet küld az Ön számára. Köszönjük.

Legfrissebb cikkek