Megjelent az Információbiztonsági kézikönyv KKV-k számára!

Crosssec Solutions - 2018.07.12. 10:51:18

informaciobiztonsagi-kezikonyv-kkvk-szamara

Múlt heti bejegyzésünkben betekintést nyújtottunk a kifejezetten kis- és közepes vállalkozások számára készülő információbiztonsági kézikönyvünk tartalmába.

Örömmel számolunk be arról, hogy a elkészültünk az utómunkálatokkal, és az érdeklődő olvasók mától ingyenesen letölthetik a segédanyagot!

Cégünk Információbiztonsági megbízottja összeállított egy olyan 20 oldalas, ingyenesen letölthető kézikönyvet, melyben a KKV cégvezetők és rendszergazdák számára fogalmazunk meg kiindulási alapnak használható biztonságtechnikai ajánlásokat.

A 17 témakört – többek közt az emberi erőforrások, számítógépek, munkaállomások, partnerek, adatfeldolgozók, GDPR, működésfolytonosság a kockázatértékelés – tárgyaló dokumentum egy 30 pontból álló ellenőrzőlistát is tartalmaz, melyen a kézikönyv olvasása közben azonnal jelölhetők a végrehajtandó feladatok.

Díjmentes letöltés

 

Rovatok: Kiemelt- GDPR- Crosssec

Előző cikk

Információbiztonsági ajánlások KKV-k számára

Következő cikk

Crosssec Norma - Bevezetési esettanulmány

0 Comments

hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Hírlevelünkben sok olyan hasznos információval találkozhat, amely elengedhetetlenek egy vállalkozás szabályos és gördülékeny működéséhez.

Ahhoz, hogy fel tudjon iratkozni a hírlevelünkre, kérjük, a megcsillagozott jelölőnégyzet segítségével jelezze, hogy tudomásul veszi, hogy a Crosssec Solutions Kft. a marketing célú megkeresésről és hirlevélküldésről szóló adatkezelési tájékoztató szerint kezeli az adatait, és időnként hírlevelet küld az Ön számára. Annak érdekében, hogy elsősorban olyan témákban küldjünk hírlevelet, amelyek leginkább érdeklik Önt, kérjük jelölje, melyek ezek. Köszönjük.

Legfrissebb cikkek