Évértékelés és tervezés Crosssec módra

Kocsis Judit Anna - 2019.01.11. 8:09:47

hello_5

Egy új év kezdődött el, ami mindig reménnyel, tervekkel és elhatározásokkal teli. A 2018-as év számos izgalmas és kihívással teli eseményt tartogatott a Crosssec csapata számára, mely időszak alatt nem csak a csapatunk nőtt nagyobbra, hanem a szolgáltatásaink köre is szélesedett. Cikkünkben röviden áttekintjük az utolsó időszak jelentősebb eseményeit.

Ez történt 2018-ban

A januártól decemberig tartó időszakban sikeres ISO auditot hajtottunk végre, kiemelkedő eredménnyel. Egyedi fejlesztésű szoftverünk sikeresen működött az egész év során, ügyfeleink megelégedettséggel gondolnak termékünkre. A Norma több fejlesztést kapott 2018-ban, stabilan működik és jelentős időt fordítottunk a felhasználók visszajelzéseinek a vizsgálatára is. Azon túl, hogy felkészültünk a GDPR rendelet elvásásaira, elindítottuk a webshopunkat és +100 vállalkozásnak segítettünk felkészülni a rendeletnek való megfelelésre. Különböző témákban szakmai anyagaink jelentek meg és több konferencián adtunk elő szakértői partnerként. Ezzel párhuzamosan a Crosssec tudatosan fejlődött, létszámunk bővült, tréningeken, képzéseken vettünk részt. Csatlakoztunk a Humán Klubhoz és Eszter alelnök lett a 2018/2019-es évre.

Stratégiai megbeszélés

Az előző évekhez hasonlóan, most is elkészítettük és közösen áttekintettük azt az összegzést, amely számba veszi a 2018-ban már elért, még folyamatban lévő, vagy meghiúsult célokat. Fontosnak tartjuk, hogy a múltból tanulva képesek legyünk megtervezni a jövőnket, hogy ez által előremutató célokat tűzhessünk ki magunk elé. Megismertük a vezetőség által 2019-re vázolt stratégiai célokat, melyekhez illeszkedő tervet alakítunk ki, és ez a 2019-es évünk vezérfonalát jelenti majd.

Karácsony

A karácsonyi Crossseces összejövetelt már csak az ünneplésnek szántuk, hiszen az értékelést már megtettük a rendezvény előtt. Idén is összegyűltünk az utolsó munkanapunk után, hogy egy finom vacsora mellett megünnepeljük a mögöttünk álló mozgalmas évet. A kötetlen hangulatú rendezvény az év végi lazítást hivatott szolgálni, ahol megajándékoztuk egymást és köszönetet mondtunk mindazért a sok élményért és tanulságért, amellyel az év során gazdagodtunk. Az este még jobban összekovácsolt bennünket és bátran állíthatjuk, hogy egy-egy ilyen program mindig hozzátesz a csapathoz. Erőt ad az elkövetkező évre és segíti a mélyebb elköteleződést egymás és a cég iránt is.

montazs_780x403 px_blog_szines-1

Bővül az irodánk

Októberre csapatunk már 20 főre bővült, és ez a létszámnövekedés már az irodánk átrendezésével járt. Mivel azóta is többen lettünk és bízunk benne, hogy ez a tendencia idén is hasonlóképpen alakul, új irodahelyiséget alakíttatunk ki. Nem megyünk messze, csak egy emelettel feljebb, ahol egy újabb, második irodánk is lesz, melyet január végén már használatba is vesznek a backoffice-os kollégáink.

Társadalmi felelősségvállalás

Ahogyan a tavalyi év végén is jeleztük, a segítő támogatást egész évben tervezzük folytatni. Ennek keretében csatlakoztunk a #nemluxustaska kampányhoz. A kampány célja, hogy rászoruló nők­nek alapvető női higéniás és fehérnemű-csomagokat gyűj­tsünk, amit a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Miklós utcai Szociális Központjában a nehéz körülmények között levő nőknek fognak eljuttatni a szervezők. A kezdeményezésről később bővebben is beszámolunk.

Edukatív cikksorozat

A teljesítmény alapú bérezéshez hasonlóan, az idei évre is tervezünk edukatív cikksorozatot, mely a tudatos vállalatvezetés, a hatékonyságnövelés és a folyamatszervezés témákat fogja érinteni.  Anyagaink segítségével szeretnénk közérthető módon információkat és segítséget adni a felsorolt témakörében.

Fontosnak tartjuk, hogy missziónknak megfelelően olyan valódi, a mindennapi életben is hasznosítható információkkal lássuk el az érdeklődőket, melyeket megfogadva a magyar mikro-, kis- és közepes vállalatok is átláthatóbbá, hatékonyabbá és kiszámíthatóvá tehetik a működésüket saját erőforrásaik jobb kihasználásával, költséges beruházások nélkül is.

Rovatok: Crosssec

Előző cikk

Adventi készülődés

Következő cikk

#nemluxustaska - A Crosssec Solutions a pécsi gyűjtőpont

0 Comments

hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Hírlevelünkben sok olyan hasznos információval találkozhat, amely elengedhetetlenek egy vállalkozás szabályos és gördülékeny működéséhez.

Ahhoz, hogy fel tudjon iratkozni a hírlevelünkre, kérjük, a megcsillagozott jelölőnégyzet segítségével jelezze, hogy tudomásul veszi, hogy a Crosssec Solutions Kft. a marketing célú megkeresésről és hirlevélküldésről szóló adatkezelési tájékoztató szerint kezeli az adatait, és időnként hírlevelet küld az Ön számára. Annak érdekében, hogy elsősorban olyan témákban küldjünk hírlevelet, amelyek leginkább érdeklik Önt, kérjük jelölje, melyek ezek. Köszönjük.

Legfrissebb cikkek