Egy korszak véget ért - Új irodában folytatjuk

Nagy Eszter - 2022.10.03. 14:59:37

regi_iroda_koltozes_V1

2015 márciusában fogalmazódott meg a Crosssec gondolata. Az ötletből megvalósítandó cél lett, ezért augusztusban már az új irodát rendeztük be. A „sportovi mellett”, az „uránvárosi felüljárótól a város felé”, valahogy így lehetett legkönnyebben ránk találni a Közraktár utca 5.-ben. Voltunk „csak” a középső szinten, volt a miénk a felső emelet két irodája is, sőt, a covid előtt arra készültünk, hogy az alsó szintből konferenciatermet és a munkatársak által használható edzőtermet alakítunk ki.

2020 márciusában egy pillanat alatt változott meg mindannyiunk élete, és szoktunk hozzá a korábban elképzelhetetlen otthoni munkavégzéshez. A 3. hullámot követően felmerült annak lehetősége, hogy visszaköltözünk az irodába, de végül úgy tűnt, sokkal termelékenyebb és kényelmesebb a home office, így berendezkedtünk az online térben. A korábbi nyüzsgő, nevetésektől hangos irodában állandósult a csönd.
Megváltoztathatatlanul új irányt vett a Crosssec, más lett az én életem és szemléletem is. Eltelt 7 év, lezárult egy korszak. Összepakoltunk, rendszereztünk, szelektáltunk, elköltöztünk.

2022 októberétől már a Budai Nagy Antal utca 1.-ben működik az irodánk. Kisebb, családiasabb, de sokkal inkább mi vagyunk. A korábbi irodának néhány ablakából a távolban lehetett látni a TV-tornyot, és a szépen zöldellő Mecseket. Egyszer a saját irodámban a tárgyalóasztalhoz ültem le, amikor észrevettem, hogy éveken keresztül háttal ültem a perspektívának, a lehetőségnek, a szépnek, az inspirálónak.

Pénteken, az új helyen, az ablakon kinézve először a most már sokkal közelebbi, zöldbe burkolózó TV-tornyot pillantottam meg. Tökéletesek a kilátásaink!

új_iroda_koltozes_V2

Hálás vagyok. Az elmúlt 7 évért, az iroda tulajdonosaiért, Irénkéért, Gyula „bácsiért”, akik a legnehezebb pillanatokban is mellettünk voltak. Rengeteg emlék, megannyi siker, sok kudarc, néhány nehéz döntés, sok érkező és távozó munkatárs, millió tapasztalat élménye, lenyomata marad majd a Közraktár utcai falak között.

Mostantól új falak között alkotunk tovább. Máshol, máshogy, de missziónkat tekintve változatlanul. Érdeklődésünk középpontjában továbbra is az átlátható, egyszerű, mérhető folyamatok állnak, amelyeket igyekszünk a tanácsadási tevékenységünk során, és Norma szoftverünk támogató segítségével minél gyorsabban kialakítani ügyfeleinknél is. Ez járul hozzá az adatvezérelt vállalatvezetés kultúrájának megteremtéséhez, amire talán soha nem volt ekkora igény, mint a bennünket körülvevő turbulens gazdasági környezetben.

Hiszem, hogy a céltudatosság, az időben meghozott döntések, a pozitív szemlélet és a kitartás mindig meghozza az eredményeket. Kívánom, hogy ebben a nehéz időszakban is tudjunk egymásra odafigyelni, és ne csak a saját, hanem mások szükségleteit is észrevenni. Bízom abban, hogy együtt ezen a nehézségen is átjutunk, és a kihívások is tartogatnak számunkra örömet és mosolygós arcokat.

Rovatok: Crosssec

Nagy Eszter

Nagy Eszter

Több, mint 10 éves kkv környezetben szerzett tapasztalattal rendelkezik. Korábban alkalmazottként, jelenleg tulajdonosként a folyamatoptimalizációban, és digitalizációban rejlő lehetőségeket tanulmányozza, alkalmazza. A hosszútávú, fenntartható, átlátható és gyakorlatban is alkalmazható megoldások elkötelezett híve.

Előző cikk

Mikor nem kell a GDPR-ral foglalkozni?

Következő cikk

Mi az a személyes adatokkal való visszaélés?

0 Comments

hírlevél-feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Hírlevelünkben sok olyan hasznos információval találkozhat, amelyek elengedhetetlenek egy vállalkozás szabályos és gördülékeny működéséhez.

Ahhoz, hogy fel tudjon iratkozni a hírlevelünkre, kérjük, a megcsillagozott jelölőnégyzet segítségével jelezze, hogy tudomásul veszi, hogy a Crosssec Solutions Kft. a marketing célú megkeresésről és hirlevélküldésről szóló adatkezelési tájékoztató szerint kezeli az adatait, és időnként hírlevelet küld az Ön számára. Annak érdekében, hogy elsősorban olyan témákban küldjünk hírlevelet, amelyek leginkább érdeklik Önt, kérjük jelölje, melyek ezek. Köszönjük.

Legfrissebb cikkek