Akiktől a Crosssec kék

Kocsis Judit Anna - 2018.12.17. 11:36:50

statikus_kollegak menu-08

Mindig figyeltünk arra, hogy a Crosssec-et ne csupán egy személytelen brandként ismerjék meg, hanem lássák mögötte azokat az embereket és azt a csapatot, akik miatt igazán büszkék lehetünk nap mint nap.

A mai online világban, ahol könnyen el lehet rejtőzni, fontosnak tartjuk, hogy kiálljunk amellett, amiben valóban hiszünk. Úgy gondoljuk, hogy minden iparágban fontos, hogy a cég ilyen formában is transzparens legyen az ügyfelek, partnerek vagy érdeklődők előtt.

Amikor egy évvel ezelőtt a weboldalunkat újragondoltuk és az teljesen új arculati elemeket kapott, elhatároztuk, hogy nem sablon megoldásokat alkalmazunk majd. A stílusunkat, színeinket változtattunk, új logót terveztünk, és ezzel együtt a munkatársaink bemutatkozásait is átalakítottuk.

Szeretnénk, ha a látogatók ismernék a Crosssec mögötti embereket, akik egytől egyig mind különlegesek és akik azzá teszik ezt a helyet, ami: biztonságos munkahely, támogató közösség és összetartó csapat.

Azért készítettük el a munkatársak belső, bővebb bemutatkozó oldalait, mert szeretnénk, ha az érdeklődők megismerhetnék és tudnák, kik alkotják közösségünket.

A tervezés során sokat gondolkoztunk azon, hogy vicces vagy professzionális, képes vagy szöveges, egyszerűbb vagy részletesebb legyen-e ez az oldal. Végül úgy döntöttünk, hogy a szöveges összefoglalásban egy-egy csapattag munkásságát mutatjuk meg, és azért, hogy sokszínűségüket is felcsillantsuk, a hobbikra és szabadidős tevékenységekre is rákérdeztünk. Ki gondolná ugyanis, hogy egy 20 fős csapatban is lehet lelkes vitorlás és festő, profi fotós, okleves sushi készítő és megszállott utazó?

Bemutatjuk azokat a tevékenységeket is, amikért a kollégák felelnek, és azokat a díjakat, elismeréseket is, amiket pályafutásuk során megszereztek. Van közöttünk GDPR manager, ISO belső auditor, Humán Klub alelnök, profi tréner, sok Hubspot bajnok és Excel guru is.

 akiktol-a-crosssec-kek

A csapatunk oldalon, immár a kollégák képei kattinthatók, melynek belső oldalán találhatóak meg a rövid szöveges bemutatkozás mellett az imént felsorolt érdekességek is.

Megmutatjuk azt is, hogy adott kolléga általában kivel dolgozik együtt a legtöbbet, így képet lehet kapni arról is, hogy a cégen belül melyik divízióban milyen kapcsolódási pontok és munkacsoportok szoktak kialakulni. A látogatók bővebb információt kaphatnak a csapatunkról, megismerhetik szakmai elhivatottságunkat, tapasztalatainkat és a Crosssec barátságos vállalati kultúráját is.

A csapattagok belső oldalának létrehozása egy hatékony eszköz arra, hogy a színfalak mögé láthassanak azok, akik érdeklődnek a Crosssec iránt. Célunk, hogy bemutassuk a Crosssec név mögött álló elkötelezett, rátermett és átfogó szakmai képesítéssel rendelkező csapatot.

Ennek köszönhetően meglévő és leendő partnereink tudják, hogy kikkel fognak együtt dolgozni, potenciális leendő kollégáink pedig már ismerős arcokkal fognak nálunk találkozni.

Csapatunk tagjainak részletesebb bemutatkozóit erre a gombra kattintva érheti el.

Ismerjen meg bennünket!

 

Rovatok: Crosssec

Előző cikk

Hogyan telnek egy marketing gyakornok első hónapjai?

Következő cikk

Adventi készülődés

0 Comments

hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Hírlevelünkben sok olyan hasznos információval találkozhat, amely elengedhetetlenek egy vállalkozás szabályos és gördülékeny működéséhez.

Ahhoz, hogy fel tudjon iratkozni a hírlevelünkre, kérjük, a megcsillagozott jelölőnégyzet segítségével jelezze, hogy tudomásul veszi, hogy a Crosssec Solutions Kft. a marketing célú megkeresésről és hirlevélküldésről szóló adatkezelési tájékoztató szerint kezeli az adatait, és időnként hírlevelet küld az Ön számára. Annak érdekében, hogy elsősorban olyan témákban küldjünk hírlevelet, amelyek leginkább érdeklik Önt, kérjük jelölje, melyek ezek. Köszönjük.

Legfrissebb cikkek