Adventi készülődés

Nagy Eszter - 2018.12.19. 15:10:00

crosssec-advent-2

Gyerekkoromban gyakran volt havas a táj decemberben. Kis faluban éltünk, ahol sokszor sétáltunk a családommal a feldíszített házak között, gyönyörködtünk az izzókkal megvilágított ablakokban, a szépséges kerti fenyőkben. Közben a lábunk alatt ropogott a hó, csend volt és végtelen szeretet.

A mi házunkban is állt már a közösen díszített fa, főtt a halászlé, sült a sütemény, karácsony illat volt mindenhol. Kicsiny csengő jelezte, hogy az ajándékok is megérkeztek, amik mindig nekünk szóltak, nekünk készültek. Legcsodásabb ajándékom egy édesanyám által készített Barbi ház volt, amit 1 hónapon keresztül készített esténként, amikor mi már aludtunk.

Ezek azok az emlékek, amik segítenek az Adventben elcsendesedni, befelé figyelni, észrevenni a szükséget, a fájdalmat magunk körül. Megállni, hogy meglássam, hogy kinek készíthetek én is egy „Barbi házat”, kinek járulhatok hozzá legalább egy rövid időre az öröméhez. Mik azok a szalmaszálak, amikkel az adventi készülődésben kipárnázhatom a Kis Jézus bölcsőjét, amik majd melegen tartják a következő 1 évben a szívembe költöző szeretetet. Nem óriási ajándékcsomagokra, hatalmas összegekre gondolok, hanem a törődésre, a figyelmességre, a gondoskodásra, arra, amire a másiknak igazából szüksége van. 

Cégvezetőként feladatomnak érzem, hogy Édesanyám tanítását tovább vigyem, és a Crosssec Solutions lehetőségeihez mérten támogassa a környezetünkben élőket. A cég fejlődése, fejlesztése mellett legyen időnk arra is figyelni, hogy milyen problémák között élünk, mi az, amin mi is tudunk segíteni odafordulással, figyelmességgel, érző szívvel. Tettük ezt idén a Beteg Újszülöttekért Alapítványnak és a Gyermekmentő Alapítványnak történő adományozással, a Nevetnikék Alapítványnak vásárolt társasjátékokkal és az Ormánságban élő szegényebb családoknak történt ruha, játék és tartós élelmiszerek gyűjtésével.

 A fenti sorokkal szerettem volna személyesen is megköszönni az egész éves figyelmüket, megosztásokkal történő támogatásunkat, a vállalkozásunk népszerűsítését.

A teljes csapatunk nevében kívánok Önöknek és családjaiknak Boldog, Békés, Szeretetben és Élményekben gazdag Karácsonyt!

Jövőre találkozunk 

Rovatok: Crosssec

Nagy Eszter

Nagy Eszter

Több, mint 10 éves kkv környezetben szerzett tapasztalattal rendelkezik. Korábban alkalmazottként, jelenleg tulajdonosként a folyamatoptimalizációban, és digitalizációban rejlő lehetőségeket tanulmányozza, alkalmazza. A hosszútávú, fenntartható, átlátható és gyakorlatban is alkalmazható megoldások elkötelezett híve.

Előző cikk

Akiktől a Crosssec kék

Következő cikk

Évértékelés és tervezés Crosssec módra

0 Comments

hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Hírlevelünkben sok olyan hasznos információval találkozhat, amely elengedhetetlenek egy vállalkozás szabályos és gördülékeny működéséhez.

Ahhoz, hogy fel tudjon iratkozni a hírlevelünkre, kérjük, a megcsillagozott jelölőnégyzet segítségével jelezze, hogy tudomásul veszi, hogy a Crosssec Solutions Kft. a marketing célú megkeresésről és hirlevélküldésről szóló adatkezelési tájékoztató szerint kezeli az adatait, és időnként hírlevelet küld az Ön számára. Annak érdekében, hogy elsősorban olyan témákban küldjünk hírlevelet, amelyek leginkább érdeklik Önt, kérjük jelölje, melyek ezek. Köszönjük.

Legfrissebb cikkek